Innsendt bidrag: Matheus Waaland Konnestad var et av våre fremste medaljehåp for konkurransen. Han tok sølv i fjorårets NM. Dessverre møtte han Mirac Guven fra Bergen i første kamp. Guven kom nettopp hjem fra EM med gull i fullkontakt. De skulle møtes i stilen lettkontakt, men Guven behersker også dette godt. Matheus tapte, men gjorde en meget sterk prestasjon mot stevnets beste junior på tvers av grener og vektklasser.

Jakob Omholt har enda ikke fått mye erfaring, men viste i NM at han blir å regne med videre. Han tok bronse i lettkontakt etter to tøffe kamper. Vi gleder oss til å se mer fra Jakob.

Kevin Jarmuz er kun 13 år, og deltok i ungdomsklassen pointfight. Han går en meget jevn kamp mot Sindre Klemmetsen fra Bergen som han dessverre tapte. Vi gleder oss til å se mer fra Kevin.

Thea Folegg vinner finalen i pointfight mot Pia Malm. Thea er den eneste som slår Malm i denne konkurransen. (Hun vinner to andre disipliner i NM.) Både Thea og Pia gjorde det godt med medaljer i World Cup i mai i hver sin klasse. Det var derfor oppsiktsvekkende at Thea vant kampen med ti poengs overvekt. Thea har trent i klubben siden hun var åtte år, så det er ekstra stas at hun nå tar NM gull som 17 åring.

Thea deltok også i lettkontakt, men her ble det tap i første kamp.

Elias Folegg er siste års junior, men måtte opp i senior under NM grunnet mangel på motstand i sin vektklasse. Han møter Jack Eilertsen fra Oslo. Jack er en meget erfaren senior med flere internasjonale topplasseringer. Elias går en god kamp mot tøff motstand, men det blir dessverre tap.

Bronse: Jakob Omholt fikk tredjeplass etter tøffe kamper. Foto: Privat

Ellen Dahl skulle delta i senior lettkontakt. Hun starter godt i sin kamp, men så tråkker hun feil og det viser seg senere at leddbåndet er røket. Veldig synd, og vi håper på rask bedring for Ellen.

Klubben er ellers veldig takknemlig for engasjementet og støtten som bidro til å sende utøverne våre til norgesmesterskapet i Trondheim. En spesiell takk til Herlighet, til Sunkost Odden og til privatpersoner som bidro til spleisen. Det betyr mye for oss!

Aun Andresen

Grimstad Kickboxing