Lørdag ettermiddag spilte Amazon Grimstad på Tørteberg kunstgress mot oslolaget Frigg.

– I første omgang er vi ikke på og taper de fleste duellene. Frigg får en tidlig scoring. Vi taklet nok ikke forholdene like bra som hjemmelaget. Så får vi en scoring som blir annullert, noe vi følte ble dømt feilaktig.

Dette sier Amazons assistenttrener, Andreas Kristoffer Berge.

– Vi taper fullt fortjent sånn sett, selv om vi gjorde det bedre utover i andre omgang, fortsetter han.

Kampklare: Amazon Grimstad FK spilte mot Frigg FK i Oslo. Her på vei ut til kampstart. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Amazon

Scorte

Det gikk ikke helt som ønsket for grimstadlaget som var i kampmodus og klare for å ta poeng.

Etter første omgang lå Amazon under med to mål, etter at de fikk et mål annullert før pause.

Etter 71 minutter satt Ingrid Hellerud Ihlebekk ballen bak Frigg-keeperen, og sørget for kampens tredje mål, og Amazons første.

Slik endte også kampen, og hjemmelaget Frigg tok seieren med resultatet 2 - 1. Dermed tapte Amazon sin tredje strake seriekamp, og står fremdeles med null poeng.

Assistenttrener: Andreas Kristoffer Berge er bedre fornøyd med andre omgang. – I siste omgang fremstår vi mer slik vi ønsker, sier han. Foto: Beate H. Mikkelsen

Våknet

Berge sier at laget kom mer med i kampen utover i andre omgang.

– Vi går til pause og er ganske misfornøyde med første omgang. Vi beholder samme laget, og klarer å steppe opp litt i andre omgang. Da går kampen litt begge veier. Vi trøkker på og har flere sjanser der ballen danser innenfor femmeteren, men vi klarer ikke få foten på, sier assistenttrener Berge.

– I siste omgang fremstår vi mer slik vi ønsker. Første og andre omgang blir to motsetninger. Vi fortsetter der vi slapp i første omgang, og kjørte mye mer på. Vi viser at vi ønsker å vinne dueller, og vinner halvparten av dem. Vi klarer å demme opp bra bakover, slik at de ikke får noen store sjanser den siste delen av andre omgang, sier han.

– Vi holder konstant trøkk mot mål de siste 15 minuttene.

Kjemper: Lise Farstad løper fra friggspillere. Foto: Andreas Kristoffer Berge/Amazon

Konkurranselystne

Neste kamp spilles om få dager, onsdag 3. mai.

– Vi er selvfølgelig skuffa, men jeg regner med at vi er raskt oppe på ballen igjen inn mot cupcampen på onsdag. Vi er konkurranselystne, sier han.

– Nå blir det å restituere, så har vi en kampforbredende trening på tirsdag. Vi må finne spillegleden og gløden vi viste i andre omgang i dag, og den må vi ha fra start, avslutter assistentrener for Amazon, Andreas Kristoffer Berge.

Kampklare: Amazon Grimstad FK spilte mot Frigg FK på bortebane lørdag ettermiddag. Grimstadlaget tapte 2 - 1. Foto: Andreas Kristoffer Berge/Amazon