Det melder FK Jerv på sine nettsider.

- Jeg fikk et tilbud om å være med på Marbella. Helt siden det har jeg likt meg veldig godt og det er ikke til å legge skjul på at jeg alltid har hatt lyst til å komme til Jerv, hvis jeg fikk sjansen, sier en fornøyd Georg med et bredt smil.

Mye læring

- Øvretveit og Olsvoll har tatt meg veldig godt i mot siden jeg først møtte de i Marbella. Så jeg kunne alltid se på de og lære. Du merker at de har trent på et høyere nivå enn det jeg har. Man bemerker småting og detaljer de trener på som igjen de hjelper meg med. De har alltid hjulpet meg, forteller Georg som setter stor pris på keeperteamet som skal jobbe sammen fremover, sier han til FK Jerv.

Mer intenst

Merker du mye forskjell fra Vigør til Jerv?

- Det er mye mer intensitet i øktene og som krever mer. Jerv har høyere standard og jeg skal jobbe hardt med å være klar til å vokte buret om muligheten byr seg!, sier det unge keepertalentet som er klar for Jerv de kommende 1,5 årene, sier

Daglig leder, Jon Ole Reinhardsen skryter av prosessen med Vigør. Reinhardsen er imponert over måten de nok en gang får frem gode spillere på. Takk for et godt samarbeid.