– Været var ikke akkurat på vår side, men det stoppet ikke våre ryttere, forteller Gitte Lindgren i Hrani, i en melding til Adressa.

– Det stilte 36 ekvipasjer til start i forskjellige klasser på forskjellige nivåer. Alt ifra fritidsryttere til eliteryttere, legger hun til.

Stevnet var så populært at i tillegg til sørlandsklubbene (Gladur og Hrani) kom det til og med en rytter helt fra Haugesund og 2 andre fra Fyresdal.

Vinnerne: Her er klubbmesterne til Hrani samlet. Foto: Gitte Lindgren

– Vi fikk seks nye klubbmestere. I firgangskombinasjon vant Malene Livollen på Kraftur i juniorklassen, Herman Gundersen/Ekra i ungrytter-klassen og Anita Sjønnesen Moen med Gullstjerna i seniorklassen, opplyser Lindgren.

Når det gjelder femgangskombinasjonen ble det seier Frida Hødnebø/Ronja i junior, mens Herman Gundersen på Dimmalimm også tok seg av ungrytter-klassen. For seniorer gikk Helena Johannessen og Argur til topps. – I tillegg valgte dommerne årets fritidsrytter og dette ble Linnea Vimme-Faremo. Gundersen ble valgt av dommerne for andre året på rad at han skulle få Feather Prize. Feather Prize er den gjeveste prisen man kan få. Prisen gis til den dommerne peker ut som har ett særdeles godt samspill med hesten sin og har en pen og harmonisk ridning, avslutter Gitte Lindgren i Hrani Islandshestforening.