Ny signering: Felix Schröter Felix kommer fra spill for tyske Unterhaching i 3. bundesliga. torsdag var han på plass på Levermyr for å trene. Foto: Fredrik Bjørklund

Skal skyte Jerv nærmere opprykksdrømmen

Nå er det klart en tysk angriper blir den nye forsterkningen til FK Jerv.

25 år gamle Felix Schröter har ankommet Grimstad og Levermyr, og er nå klar for FK Jerv. Spilleren har signert en kontrakt ut 2022-sesongen, og trener med sine nye lagkamerater allerede torsdag.

Signerer: 25 år gamle Felix Schröter har ankommet Grimstad og Levermyr, og er nå klar for FK Jerv. Foto: FK Jerv

Er alltid på gang

Felix kommer fra spill for tyske Unterhaching i 3.Bundesliga, og skal nå bidra til å skyte FK Jerv nærmere toppen og opprykksdrømmen.

– Jeg er en spiller som alltid er «på gang» og som liker å skape mål og målpoeng. Kan spille flere offensive roller, og liker å bidra til å diktere tempoet i spillet, sier Schröter i en pressemelding fra klubben.

Spilt med profiler

– Nå gleder jeg meg til å bli kjent med mine nye lagkamerater og ikke minst å bidra for laget så snart som mulig, sier FK Jervs nye nummer 11, Felix Schröter.

Etter å ha vokst opp i akademilag og kjente tyske klubber, så kan han nevne å ha spilt med kjente profiler som Leroy Sané, Niklas Süle og Timo Werner.

Nå begynner arbeidet med å få ham spilleklar allerede til søndagens cupoppgjør på Flekkerøya, før både Felix og resten av troppen får litt ferie.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi gleder oss til å bli bedre kjent med vår nye nummer 11, og ønsker ham hjertelig velkommen, skriver FK Jerv i en pressemelding.

Klar: Felix Schröter blir den nye nummer 11 i FK Jerv. Foto: FK Jerv