Omberammet: Jervs kamp mot Molde har fått ny dato. Her ser vi Aral Simsir i aksjon mot Sarpsborg 08. Foto: Anna Torp Kvasjord

Har funnet ny dato for Molde-Jerv

Eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Jerv, som i helgen ble utsatt grunnet koronasmitte i Jerv-leiren, har blitt omberammet. Onsdagens cupkamp mot Odd er uavklart.

Det fremgår av terminlisten til Eliteserien på Norges Fotballforbunds nettsted. Også klubbene opererer med den nye datoen på sine hjemmesider. Kamptidspunktet for Molde-Jerv er nå klokken 19 onsdag 6. juli.

Kampen skulle egentlig blitt spilt søndag kveld, men NFF valgte å utsette kampen etter ønske fra Jerv.

– Det er mange smittet i Jerv, og det forventes at det blir enda flere. Det hadde ikke vært riktig å gjennomføre kampen med et så omfattende sykdomsutbrudd, forklarte leder av NFFs konkurranseavdeling Nils Fisketjønn lørdag.

– Usikkerhet rundt flere kamper

Det er foreløpig ikke kunngjort hva som skjer med den planlagte tredjerundekampen i cupen mellom Jerv og Odd på Levermyr onsdag kveld.

Fra før er HamKam-Tromsø flyttet til 17. august, Viking-Kristiansund flyttet til 19. oktober og Tromsdalen-Bryne flyttet til 11. august på grunn av flykanselleringer i forbindelse med streik.

– Det er også usikkerhet rundt et par andre kamper. Vi vil komme tilbake med mer informasjon dersom flere kamper må omberammes, opplyser Norges fotballforbund på egne nettsider tirsdag morgen.