annonse

Han håpet å bli kongen av Tysåsen

Først
Først: Magnus Thorkildsen var ført ute fra start, og var den første som kom hit på toppen av Tysåsen, 105 meter over havet. Likevel skulle et skjebnesvangert valg på rundt 7 kilometer dytte ham ned fra førsteplassen til en sur tredjeplass. (Foto: )
Ivrige
Ivrige: Det var ikke bare de voksne som løp Tysåsen rundt. Disse barna var også ivrige i sitt 800-meters løp som gikk rundt stadion. (Foto: )
Vant
Vant: Felix van den Beld fra Fevik gikk først over målstreken. Selv om han ikke har løpt Tysåsen rundt før, drømmer han nå kanskje om å løpe i Grimstad maraton. (Foto: )
Friskt driv
Friskt driv: De 38 deltakerne på den korte og den lange løypa gir seg i kast med 6,5 og 11 kilometer. Og Magnus Thorkildsen leder an. (Foto: )
Tospann
Tospann: Mens Thorkildsen og Jarek Sosin har løpt foran, kommer Georg Smedsaas og Per Voie her opp den bratte bakken mot Tysåsen. (Foto: )
Tøft
Tøft: Det er tøft å løpe opp den stupbratte bakken opp mot toppen av Tysåsen, og det var flere enn Lars Håkon Hegertun som fikk det tøft. (Foto: )
Gir alt
Gir alt: Inn på oppløpet på Fevik stadion tyner Georg Smedsaas (foran) og Per Voie det siste de har ut av sitronen. (Foto: )
Rusler i mål
Rusler i mål: Mens Magnus Thorkildsen kommer gående inn i mål og en sur tredjeplass. (Foto: )
Feil vei
Feil vei: Jarek Sosin hang bare på ryggen til Thorkildsen der de tok feil av høyre og venstre. Dermed falt han fra andre til fjerdeplass. (Foto: )

+ Magnus Thorkildsen håpte å bli kongen av Tysåsen rundt på Fevik. Han lå lenge godt an, men en feil sving sendte ham ned fra tronen.

  • Kjetil Karlsen