Veteran: Glenn Andersen har mange Jerv-kamper under beltet som spiller. Nå blir han leder for sportslig utvalg.

Glenn Andersen tilbake i Jerv

Den tidligere kapteinen får en ny rolle på Levermyr.

Glenn Brevik Andersen la fotballskoene på hylla etter 2018-sesongen. Da hadde han vært en viktig brikke i å holde Jerv i 1. divisjon siden 2015.

Torsdag melder FK Jerv i en pressemelding at Andersen igjen blir å se i en offisiell rolle på klubbhuset. Han blir leder for klubbens sportslige utvalg.

– Etter noen år på sidelinjen, men som bidragsyter på akademitiltakene klubben har med J.B. Ugland Akademiet, er han nå tilbake i en offisiell rolle, som omhandler sport og toppfotball. Som leder av klubbens nyetablerte sportslige utvalg, skal han være en viktig sparringspartner for A-lagsapparatet, men også for klubbens hovedstyre når det gjelder de sportslige avgjørelsene rundt toppfotballen, står det.

Andersen selv ser frem til å samarbeide med hovedtrener Arne Sandstø og assistenttrener Andreas Hagen.

– Jeg har levd et langt liv i fotballen, og har en del erfaringer og kompetanse fra mine år som spiller. Jeg har samarbeidet godt med både Sandstø og Hagen tidligere, og ser frem til å fortsette med det i denne rollen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter, sier han til Jervs hjemmeside.