Jerv-klar: Akeem Latifu (i midten) er klar for spill i Jerv. Her er han sammen med Krister Gundersen og Arne Sandstø. Foto: FK Jerv

Forsvarsspiller klar for Jerv

Jerv har sikret seg en ny forsvarsspiller. Akeem Latifu, som har erfaring fra de to øverste nivåene i norsk toppfotball, har nå signert.

30 år gamle Akeem Latifu har spilt over 200 kamper på de to øverste nivåene i Norge, og har spilt for klubber som Hødd, Aalesund, Sogndal og Mjøndalen, i tillegg til en kort periode i Strømsgodset.

– Den nigerianske forsvarsspilleren har flest kamper som høyreback, men har kvaliteter som gjør at han kan spille både i en 3´er i vårt forsvar og som en back/wingback, melder Jerv i en pressemelding.

Kompromissløs spiller

Akeem Latifu er en meget rutinert og erfaren spiller, som har mange kamper på de øverste nivåene.

– Han er veldig god en mot en defensivt, og har spennende offensive kvaliteter. I tillegg er han en tøff, kompromissløs spiller, sier Arne Sandstø om den nye forsvarsspilleren.

Takker Mjøndalen

Akeem Latifu kommer fra spill i Mjøndalen, hvor han spilte 22 kamper i fjor.

– Samarbeidet med Mjøndalen og Latifus agent (Atta Aneke og Krister Gundersen) har vært meget bra, og vi har klart å finne gode løsninger for alle parter, for å få dette til. Vi gleder oss over å ha kommet til enighet med Akeem, få ham på plass i Grimstad og ønsker samtidig å takke Mjøndalen for en ryddig og god prosess, sier daglig leder i Jerv, Trond Christoffersen.