Rørt: Iman Mafi ble rørt av mottagelsen Jerv-laget fikk på Levermyr etter å ha slått Start tidligere i sesongen. Nå har han forlenget med klubben. Foto: Martin Haugen

Forlenger med klubben i sitt hjerte

Iman Mafi er klar for to nye år i Jerv.

I en pressemelding fredag går det frem at venstrebacken har signert en ny avtale som strekker seg ut 2023. Mafi kom til Jerv fra spill i Kongsvinger foran 2020-sesongen etter å ha vært borte fra barndomsklubben i flere år.

– Iman har klare ambisjoner, både for sine egne vegne og for klubben. FK Jerv som er klubben han har vokst opp i, skal opp og frem - og der leder Iman ved eksempel. Han er en klubbygger og en viktig spiller for vårt A-lag, men også en viktig ambassadør for hele klubben med sitt bankende hjerte for FK Jerv, sier styreleder Per Gunnar Topland.

Les også
Seriestart: – Jeg er som en liten unge som gleder seg til julaften

– Det var viktig for klubben å sikre en videre kontrakt med en av våre egne, og vi er veldig fornøyde med å ha en person og spiller som Iman med oss videre, avslutter han.

I sin nye kontrakt vil Mafi fortsette sin rolle som klubbambassadør, både på og utenfor banen. Han blir en del av administrasjonen i klubben, i tillegg til at han fortsetter som en del av trenerteamet på G19-laget, melder Jerv.

Les også
Video: Iman Mafi tente håpet for Jerv