annonse

Fjorårets Jerv-toppscorer viser seg frem for ny klubb

TOPPSCORER
TOPPSCORER: Babajide David Akintola, her i duell med MIchael Ogungbaro (t.h.), ble Jervs toppscorer med åtte mål i 2017.

Babajide David Akintola skal lånes ut fra FC Midtjylland også i 2018. Lørdag var han i aksjon da Start møtte Haugesund.

  • Martin Haugen

Akintola ble Jervs toppscorer med åtte fulltreffere i 2017. Ved avsluttet sesong vendte han tilbake til danske FC Midtjylland etter sitt låneopphold i Grimstad.

Også i år ligger det an til et utlån for den raske spilleren, og det kan fort bli i Norge. 

Lørdag startet Akintola for Haugesund da laget fra sildebyen møtte Start til treningskamp. Start vant kampen 2-1, og Akintola scoret ikke.

Toft til Arendal?

Fredag kveld viste en annen tidligere Jerv-spiss seg frem for en potensiell ny arbeidsgiver. Jakob Toft var også ferdig i Jerv etter sesongen 2017. Fredag startet han for Arendal da de helhvite møtte Fløy til treningskamp i Sørlandshallen. Den høyreiste lyngdølen noterte seg ikke for scoring i kampen, som Arendal vant 1-0.

Nok en tidligere Jerv-spiss har byttet beite. Dennis Antwi er nemlig ferdig i Start og er klar for spill i Åsane. Det er derfor gode muligheter for at Jerv-fansen får se spissen i aksjon på Levermyr i år, denne gangen i oransje drakt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.