annonse

Ferreira klar for Jerv etter å ha trent med klubben siden 5. januar

KLAR
KLAR: Luke Ferreira (t.v.) er klar for Jerv. Her med administrasjonskoordinator Christopher Mac Connacher. (Foto: FK JERV)

Etter å ha vært prøvespiller i lengre tid er kantspilleren omsider klar for de gule og blå.

  • Martin Haugen

Det var vinterens minst overraskende signering som ble klar fredag ettermiddag, da Jerv kunngjorde at Luke Ferreira har skrevet under en toårskontrakt. Spilleren har vært på banen og bidratt godt for Jerv i flere treningskamper i vinter.

"Angrepsspilleren/vingen har imponert både på treninger og i kamper - og endelig er partene kommet til enighet rundt en avtale. Begge partene har vært interessert i å signere avtalen en lengre periode, men Jerv har brukt litt tid på å kartlegge Ferreiras tidligere klubber og eventuelle kompensasjoner der", skriver klubben på sin egen nettside.

- Vi har det siste formelle vi jobber med nå rundt arbeidstillatelse, som vi regner med skal gå i orden en av dagene, sier Christopher Mac Connacher som er controller og administrasjonskoordinator i Jerv.

Den tidligere midtbanespilleren tror Jerv får en spennende spiller inn i troppen.

- Luke har bevist over lengre tid hvordan kvaliteter han har som spiller og hvordan han er som type. Det har vært en god kvalitetssikringprosess iallfall, avslutter han med et smil.

Trener Arne Sandstø er fornøyd med signeringen.

- Luke har vist hele tiden hvilke kvaliteter han har og vi ser frem til å jobbe videre med han de neste årene, sier hovedtreneren til fkjerv.no.

Ferreira beskrives som god i flere deler av det offensive spillet og skal tilføre laget mye spennende.

- Luke har vært her siden 5. januar - og har vist seg frem både som spiller og person på en svært positiv måte. Vi er veldig fornøyd med å få signeringen i boks, sier Sandstø.  

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.