Kickboksing: F.v. Aun Hunsager Andresen, Kristyan Mavrov, Yvonne Murray, Thea Folegg, Hedda Kjær-Andersen, Adrian Lauritzen Andresen, og trener Manuel Nordio. Foto: Privat

Fem gull til kickbokserne

Grimstad kickboxingklubb har endelig vært på farten for å konkurrere igjen. I helgen viste de at de ikke har ligget på latsiden i en tøff koronatid.

I en e-post til Adressa forteller trener Aun Hunsager Andresen at klubben deltok med seks utøvere i årets Scandinavian Open. Der sikret de seg i alt hele fem gull.

– Dette var første stevne for oss på 18 måneder. Det har vært en tøff tid med strenge restriksjoner for oss som driver kontaktidrett, så dette var etterlengtet, skriver han.

Enorm rekkevidde

Kristyan Mavrov deltok i sin første konkurranse for klubben. Han deltok i både lettkontakt og i kicklight. Han gikk til topps i begge disipliner, og kom dermed hjem med to gull.

– Kristyan er 202 centimeter høy, og fikk vist at rekkevidde betyr en del i denne idretten, skriver Aun Hunsager Andresen.

Yvonne Murray har masse erfaring, men også for henne var det lenge siden sist konkurranse. Likevel viste hun at hun har holdt treningen godt ved like siden sist.

– Hun gikk fine kamper og vant sin klasse i -55kg lettkontakt, melder Hunsager Andresen.

Fikk gode svar

Adrian Lauritzen Andresen deltok i to vektklasser i pointfight junior. I -74kg vant han, mens det ble sølv i – 69kg.

– Adrian har vært en del skadeplaget, så det var godt å få noen positive svar i denne konkurransen, sier trener og pappa Aun Hunsager Andresen.

Thea- Kristine Folegg deltok i -65kg pointfight for ungdom.

– Thea er tøff og hun dro i land en hårfin 9–8 seier i finalen. Thea har trent godt hele koronaperioden, og fikk betalt for det her, sier Hunsager Andresen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I tillegg gikk Hedda Kjær-Andersen og Odd Emanuell Karlsen sine debutkamper i lettkontakt.

– Begge gjorde veldig fine prestasjoner selv om det ikke ble seier, avslutter Aun Hunsager Andresen.