annonse

Får proffkontrakt med Jerv

Proffkontrakt
Proffkontrakt: 16 år gamle Tobias Wangerud skrev onsdag under sin første proffkontrakt. (Foto: FKJerv)

16 år gamle Tobias Wangerud har skrevet under en tre år lang proffkontrakt med Jerv.

  • Anna Torp Kvasjord

Det melder klubben i en e-post.

På nettsiden siden skriver klubben følgende:

– Tobias fylte nettopp 16 år, men han har trent med A-laget gjennom hele 2018. Han har langt ifra gjort seg bort, og har tatt store steg gjennom 2018. Tobias har vist at om man er god nok er man gammel nok. Og at han er en av våre «egne» fra Grimstad by er helt fantastisk.

Selv har unggutten store ambisjoner for fremtiden, og han vil nå mye lengre enn OBOS-ligaspill med Jerv.

– Som lokal Grimstad-gutt er det å kunne få muligheten her i Jerv stort for meg. Jeg har stor tro på Jerv som klubb og ser på dette som en perfekt mulighet for meg til å kunne utvikle meg videre som fotballspiller og person. Dette er et viktig steg for meg på veien mot min store drøm om å bli utenlandsproff. Ambisjoner i løpet av disse årene er at jeg skal etablere meg i klubben og at vi fortsetter å etablere oss i Norsk toppfotball. I tillegg vil jeg i mine år prøve å få til et opprykk til Eliteserien, og prøve å komme inn på landslaget, sier han til Jervs nettside.

anna@gat.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.