Solide: I sin første kamp siden desember 2020 rullet Express J14-laget i håndball over AK-28/Lund i Fevikhallen lørdag. Foto: Baard Larsen

Slik gikk det da de spilte sin første kamp på ti måneder

En time etter at Norge var gjenåpnet, hadde Express J14 sin første håndballkamp siden desember i fjor. Tidligere på dagen spilte G12.

Klokka 17, fire og en halv time etter at gutta hadde spilt sin første kamp på veldig lang tid, inntok jentene parketten i Fevikhallen. Og det var full tenning fra start i kampen mot gjestene fra Kristiansand.

Begge lag var nok litt «ringrustne» etter gode ti måneders fravær fra offisielle kamper, men etter hvert var det vertene som tok kontrollen. Og sørget for at det ble jubel hos hjemmepublikummet til slutt, etter at det var 10–6 til Express til pause i kampen mot AK-28/Lund.

Sterk seier

– Sluttresultatet i kampen i J14 A-serien ble 22–9 seier til Express over AK-28/Lund. Meget sterk lagseier. Alle jentene gjør en strålende kamp, så vi er meget fornøyde trenere, oppsummerer trener Christian Gjerstad.

Laget til Express besto av Isabel Nedenes Olsen, Line Toft Lorentzen, Julie Nærdal Hansen, Larah Thorsen, Maria Laukvik, Julie Gjerstad, Cecilia Chipont, Kaja Amland Kollstad, Camilla Krogelien, Emma Knutson-Madshaven, Tilde Gunleifsen og Selina Halvorsen Helleland. Foruten Gjerstad er også Harald Olaf Sunde med på trenersiden.

Klare: Express G12 spilte kamp mot Gimletroll i Fevikhallen lørdag formiddag. Foto: Anne Gjerstad

Gutta startet

Første lokale lag ut lørdag i Fevikhallen var Express G12, som spilte kamp mot Gimletroll. Trener Anne Gjerstad forteller at det ble var en jevn og tøff kamp, som Gimletroll til slutt vant 15–11. Hun legger til at det var en god kamp av Express-gutta, som på grunn av pandemien ikke har spilt kamper på lang tid. Så de gleder seg til fortsettelsen

På bildet av laget ser vi er Sølve Sødal, Jonas Gjerstad, Sebastian Lode Engen, Kasper Lode Engen, Patrick Dahl-Christoffersen, Gabriel Schulz, Isac Pedersen Helstrøm, Nicolas Hoppe og Aron Tesdal.