annonse

Danefeld ønsker å bli

: Jerv-trener Peer Danefeld ønsker å bli værende i Jerv også neste år, men har ikke fått noen signaler fra klubben om hva som skjer. Arkivfoto (Foto: )

Jerv er på stø kurs mot 2. divisjon med Peer Danefeld som trener. Dansken ønsker å fortsette å utvikle Jervs lag, men styret i klubben har ikke gitt han beskjed om hva som skjer neste sesong.

  • Anna Torp Kvasjord

Det er styret i Jerv som behandler trenerspørsmålet, og de er forsiktige med å uttale seg om Peer Danefelds fremtid.
– Vi har ikke lyst til å uttale oss om dette nå. Vi ønsker å ha fullt fokus og full konsentrasjon på de kampene som gjenstår, og på å sikre et opprykk. Styret jobber med saken, men om Peer blir reengasjert, eller om vi finner en ny trener, er ikke noe vi ønsker å si noe om nå, sier Sveinung Hovstad, som er nestleder i styret i Jerv.

Ønsker kontinuitet

Peer Danefelds kontrakt går ut i desember, og dansken selv vet ikke hva som skjer etter det.
–Jeg vet ikke hva som skjer neste år. Jeg har fått noen forespørsler fra andre klubber som jeg har begynt å se litt på, men jeg har ikke vært i kontakt med Jerv. De sier de er i gang med en evalueringsprosess, men det må jeg si jeg er litt likeglad til, og det er noe jeg ikke gidder å forholde meg til. Jeg mener at klubben har behov for kontinuitet i det de holder på med, og jeg er selv kjempelysten på å fortsette, forteller dansken.
Han mener at laget har tatt store steg siden han skrev under for Jerv i desember 2010.
– Jeg synes vi har tatt enorme steg de tre siste årene. Vi har gode rekruttspillere og juniorspillere som begynner å integreres i A-lagstroppen, og vi har folk som Steinar Berås og Tobias Olsvik som skaper kontinuitet i klubben, da de har vært der før jeg kom også. De blir bare dyktigere og dyktigere. Og så har vi jo også Wilhem Pepa og Jan Jenssen, som også har blitt bærebjelker i laget, og som har vært med hele veien. Det vi holder på med i Jerv nå er veldig spennende og jeg har lyst til å utvikle dette videre, sier Danefeld.
Jerv møter Sandnes Ulf 2 på Levermyr førstkommende mandag.

Les mer om saken i papiravisen lørdag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.