Klar: Diego Campos er klar for spill i Jerv. Her ser vi han i aksjon i treningskampen mot Arendal nylig. Foto: Martin Haugen

Angrepsspiller klar for Jerv

Etter å ha overbevist på prøvespill, er Diego Campos nå klar for Jerv.

Det melder Jerv i en pressemelding mandag ettermiddag.

– Jeg ser virkelig fram til å spille i Jerv, og til å endelig spille med Iman Mafi igjen, sier nysigneringen, som har gått på college sammen med Mafi, og som bodde med han da de studerte i USA.

Campos forteller at han ble tatt veldig godt imot da han kom til Jerv.

– Jeg ble tatt godt imot av laget og alle rundt klubben, og jeg følte meg hjemme her med en gang, sier han.

Campos beskriver seg selv som en angrepsspiller som liker å score og skape mål, og han ser fram til å gjøre nettopp det for Jerv i sesongene som kommer. Han er ambisiøs i sine målsettinger både for seg selv og for klubben, og lover at 2020-sesongen skal bli en god sesong for Jerv.

Diego Campos har signert en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen, hvor Jerv har en opsjon på å forlenge avtalen ytterligere en sesong.

– For Jerv er det viktig å bygge et lag med perspektiv og kontinuitet, og vi gleder oss til å se Diego videre i aksjon, skriver klubben.

– Vi får inn en positiv og blid gutt, med erfaring fra øverste nivå i USA. Det er en spennende offensiv spiller som er god med ball. Han er klok og har meget gode avslutningsferdigheter. Han kan bekle flere roller offensivt, og vi er veldig fornøyde med å ha kommet i mål med ham, sier Arne Sandstø.