Stille: Etter en rolig natt, kom det i morgentimene onsdag melding om trafikkuhell i Songefjelltunnelen på E18 i Lillesand. Veien ble da stengt retning Grimstad. Foto: Baard Larsen

E18 stengt etter trafikkuhell i tunnel

Onsdag morgen har operasjonssentralen ved Agder politidistrikt fått inn melding om et trafikkuhell i Songefjelltunnelen på E18 i Lillesand.

– Egentlig har det vært en ganske stille natt i Grimstad og på Agder. Det har vært et par meldinger som går på støy fra russen, sier Hægeland klokken 06.42 onsdag morgen.

Operasjonsleder Knut Bø Odde var opptatt da Adressa tok kontakt, men operasjonsleder Hægeland kan fortelle at de støymeldinger som kom inn, ble løst på stedet.

Kort tid senere kan Odde melde via Twitter om at det har vært et trafikkuhell på E18. Samtidig melder Vegtrafikksentralen (VTS) at E18 er stengt retning Oslo fra Brønningsmyrkrysset.

Stopp: Onsdag morgen er det stengt på E18 gjennom Songefjelltunnelen, retning Oslo. Foto: Google Maps

– Politiet fikk klokken 07.20 melding om at på E18 ved Songefjelltunnelen har det vært et trafikkuhell. Høyre felt retning øst, mot Oslo, er sperret av bil med tilhenger, melder Odde i en Tweet.

– Hengeren har fått sleng, derav stansen. Det er ingen personskade i forbindelse med trafikkuhellet. VTS sørger for automatisk omskilting den tiden henger sperrer veien, legger operasjonslederen til i meldingen.