Klager: Det kom meldinger om både uvettig kjøring og feststøy fra Fjæreveien natt til søndag. Her politiet på stedet ved Fjære kirke under en tidligere kontroll, ved en annen anledning. Foto: Baard Larsen

Politiet rykket ut: 18-årsdag med mange ungdommer

Natt til søndag har det vært nok å gjøre for politiet. Både i Grimstad og på Agder. Lokalt er det spesielt utenfor sentrum meldingene har kommet.

Faktisk er det Fjæreveien som skiller seg ut i nattens mylder av tweets fra operasjonsleder Miriam Stausland ved Agder politidistrikts operasjonssentral i Kristiansand.

Men nattens første melding fra Grimstad, som kom klokken 23.35, skjedde klokka 22.57. Og var lengre vest. Da kom det melding om uoverensstemmelse mellom to personer på Bergemoen. Her innbrakte politiet en person til arrest, og vedkommende anmeldes for legemskrenkelse.

Fest

Klokken 00.22 kom følgende tweet: Grimstad kl. 23.14: Politiet har avsluttet en fest i Fjæreveien etter gjentatte klager fra naboer. Ca. 100-200 unge festdeltakere.

Sladding: Det er spor etter villmannskjøring fra Fjære kirke og til rundkjøringen på Vik, søndag morgen. Foto: Baard Larsen

– Jeg har ikke noe mer informasjon omkring denne saken, enn at de som var på stedet fulgte politiets oppfordring og avsluttet festen. Om det var mange voksne der, har jeg ikke oversikt på. Men som nevnt var det mange ungdommer og yngre der, sier operasjonsleder Miriam Stausland.

Fart

Rett før midnatt, kom denne tweeten: Grimstad kl. 2350: Klage på uvettig kjøring ved Fjære kirke. Rolig på stedet ved politiets ankomst.

Spesielt en bil suste fram og tilbake på Fjæreveien, og utviste regelrett «idiotkjøring» på kvelden. Helt fra rundkjøringen ved Vik og over Stokkholsbrua ble det tatt sats, for å få høyest mulig fart og spoling, før det var snuing ved kirken. . Også en del tohjulinger var på farten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Ut over de meldingene som har kommet i natt på Twitter, har det vært en del meldinger som går på støy og musikk. Politiet har ikke hatt kapasitet til å reise ut til alle. Det er stort sett i byene her har vært mye å gjøre i natt. Men for Grimstads del har det jevnt over vært greit, oppsummerer Stausland før hun overlater vakta som operasjonsleder til Lars Hyberg.