annonse

Rappere med debutalbum

: Fevik-dj. Trond Johnsen, også kjent som DJ Scob, fra Fevik er DJ i rapgruppa, og han gleder seg til deres nye album gis ut i mars. Foto: Privat (Foto: Privat)

Rapgruppa PSA gir ut sitt første album i mars. Nå har den ene låten deres ligget på NRKs Urørtliste i to uker.

  • Camilla Hovstø

– Vi lager  ærlige låter om livene våre og hvordan vi ser på verden. Tekstene er harde, men likevel ironiske. De kan handle om noe bra man har opplevd i livet, og ting man angrer på, forteller Trond Johnsen, også kjent som DJ Scob.

Han forteller at de nylig ble spilt på radiokanalen XO Hiphop Radio Nova i Oslo, uten at noen av medlemmene visste om det.

Hørte radioreprisen

– Vi fikk heldigvis høre på reprisen. I tillegg har vi ligget på NRK Urørtlista i to uker nå, med låten «Kan du fatte beskjeden som om det var en kornsirkel», forteller han.
Sangen ble også lagt ut på YouTube og fikk 6000 visninger i løpet av et døgn.
Johnsen er DJ-en, beatmaker og musikkprodusenten i gruppa. Han bor og har bodd på Fevik hele livet.
– Jeg har mitt eget plateselskap og signet de to andre. Nå er albumet ferdig. Det heter 360 Vinkler og består av 18 spor. Vi har veldig mange gjesteartister med, forteller han.

50 norske artister

Selv har DJ-en gjort mye soloarbeid. Han har samarbeidet med omtrent 50 norske artister de siste fire årene. Han samarbeidet blant annet med Kev Hetch om sangen «Talk to god», som ble spilt i New York.

Gruppen består av fire personer, Kjetil Wang Jensen er rapperen Enormus, André Sæthre kaller seg Svovel, og DJ Scob. I tillegg ansatte de i januar en manager, Ruben Wang Jensen.

Les resten av artikkelen i tirsdagens Adressa.

annonse