Politiet: Blant de alvorligste hendelsene politiet i Agder har jobbet med natt til søndag, er en knivstikking i Kristiansand. Dette er et arkivbildet. Foto: Martin Haugen

Politiloggen for Agder: Kjørt til sykehus med stikkskader

Politiet melder om flere ordensforstyrrelser og voldsepisoder i Agder natt til søndag.

Søndag morgen melder operasjonssentralen for Agder-politiet at det har vært flere ordensforstyrrelser i sentrumsnære områder i Agder i natt. I tillegg har det vært noen voldsepisoder. Den mest alvorlige var i Kristiansand, hvor en person ble kjørt til sykehus med stikk-skader. En person er pågrepet og siktet for volden.

Gjenkjent av kjæresten

Operasjonsleder Vidar Arnesen opplyser til Adressa at det var en mann som ble knivstukket på Lundstorvet. Han var sammen med kjæresten sin dette skjedde. Gjerningsmannen ble gjenkjent av kjæresten som kunne avngi ham.

– Politiet var bevæpnet og hadde flere patruljer ute for å finne ham. Han ble pågrepet etter et par timer, opplyser Arnesen.

Andre hendelser

Det er meldt om flere episoder med ordensforstyrrelser i Grimstad natt til søndag (se egen sak).

Dette er hendelser fra andre deler av distriktet:

Arendal søndag 00.21: Trafikkulykke Kystveien v/Pizzabakeren. Bil på taket. En person i bilen. Nødetater på vei til stedet. Fører av bilen var alene i denne, og er kommet seg ut av bilen. Bilen ligger midt i vegbanen, så det er redusert fremkommelighet på stedet. Fører kjøres til akuttmottaket. Ukjent skadeomfang. Politiet mistenker at fører var påvirket.

Kristiansand lørdag 22.58: Politiet har innbrakt en person til arrest fra Markens Gate. Vil bli anmeldt for forulemping av politiet.

Vegårshei lørdag kl. 20.30: Politiet har stanset bilfører i Vegårshei som mistenkes for ruskjøring. Nødvendige prøver vil bli sikret og sak opprettes.

Lillesand lørdag kl. 17.25: UP har hatt en kort forfølgelse av moped som forsøkte å unndra seg kontroll. Fører av denne blir anmeldt for dette og fikk førerkortet beslaglagt. Mopeden ble også avskiltet da skiltet ikke var lesbart.

Vennesla lørdag: En bilfører for ros av politiet for å ha fulgt og stanset en bilfører som kjørte vinglete. Politiet tok hånd om situasjonen og bilføreren er promillemistenkt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.