Rolig: Etter at politiet fraktet pengene fra TV-aksjonen til Lillesand Sparebank søndag kveld, har det vært lite hendelser i kommunen. Heldigvis. Foto: Baard Larsen

Politiloggen: Bil begynte å brenne etter kollisjon

Er par henvendelser har i løpet av natten blitt loggført fra Grimstad hos Agder politidistrikt. Men det var ikke noen alvorlige saker, hverken her eller i fylket ellers.

Den første meldingen søndag kveld, kom rett over klokken 22. Da kunne operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt, fortelle om et trafikkuhell i Kristiansand.

– Kristiansand, kl. 21.58: Melding om tre biler som er involvert i trafikkuhell i Marviksveien. Nødetatene på vei til stedet. Fremstår ikke som personskade, tvitret Hyberg klokken 20.05.

Operasjonslederen samt brannvesenets 110-sentral fulgte opp noen minutter senere med å fortelle at det røyk og var branntilløp i den ene bilen. Men dette ble raskt slukket.

Neste melding via Twitter fra politiet, kom klokken 5.56. Da kunne operasjonsleder Tom Einar Gausdal ved Agder politidistrikts operajonssentral melde om at det hadde vært en trafikkulykke i Lindesnes.

Lindesnes, Fv455 v/Midtre Møll. Nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke. Enslig kjøretøy med en person involvert, kjørt inn i en steinmur. Våken og bevisst, lød meldingen.

– Vi er ferdig på stedet. Fører kjørt legevakt for sjekk. Bilberger har hentet bilen. Vi oppretter sak, kunne han supplere med senere mandag morgen.

– Har det vært en stille og rolig natt i Grimstad også?

– Ja. Det har ikke vært noen hendelser å melde om i ditt distrikt. Jeg sjekket loggen, og ser at det er meldt inn om at en blandingshund var savnet. Den tvitret jeg ikke. Og så kom det inn melding om at det var et innbrudd på gang, men det viste seg å være sønnen i huset som kom. Dermed droppet jeg å legge den også ut på Twitter. Ellers har det ikke vært noe i Grimstad, oppsummerer Gausdal klokken 6.50 mandag.