Oppdrag: Politiet i Grimstad har assistert sine kolleger i Arendal i natt. Her under et tidligere oppdrag. Foto: Baard Larsen

Politiloggen: Beruset person utløste full utrykning

Operasjonsleder Arve Myklebust ved Agder politidistrikts operasjonssentral kan fortelle om en relativt rolig natt for politiet.

– Det har vært et par oppdrag vest i fylket, som vi har meldt om via Twitter. Ellers har det vært et par oppdrag av typen som vi ikke tvitrer om, forteller operasjonsleder Arve Myklebust ved Agder politidistrikts operasjonssentral klokken 6.58 onsdag.

Han bekrefter at det har vært et oppdrag i Arendal, som har tatt veldig mye tid gjennom natten. Her skal politiet fra Grimstad ha bistått sine kolleger.

– Jevnt over har det vært nok en rolig natt på Agder, oppsummerer Myklebust.

I Lindesnes-området har det vært noen tilfeler av kjøring uten gyldig førerkort, og/eller i påvirket tilstand. Og i Kristiansand var det i natt slik at nødetatene rykket ut til adresse i sentrum pga utløst brannalarm.

– Ikke brann på adressen, men røykutvikling pga tørrkokt mat. Beboer beruset, men uskadd. Politiet oppretter sak på forholdet, meldte Myklebust på Twitter.

Rett over klokken 9 onsdag, har oppdraget i Arendal blitt avsluttet. Med positivt funn. Dermed kunne operasjonssentralen meldte på Twitter at «Politiet har i natt i samarbeid med Hovedredningssentralen og frivillige redningsressurser lett etter en savnet person i Arendal. Savnede er nå funnet og blir ivaretatt. Takk til alle som har bidratt gjennom natta».