Rolig: Det har vært en rolig natt for politiet her i Grimstad. Foto: arkivfoto

Politiloggen Agder: Beruset mann på villspor og hærverk

I morgentimene torsdag kunne politiet fortelle at det har vært en rolig natt, med få hendelser. De tror det kan bli mer travelt utover i påsken.

Rett før klokken sju torsdag morgen, tvitret politiet om at det hadde vært en rolig natt i Agder. Kun noen få meldinger om høy musikk. Ingen av disse medførte reaksjoner for brudd på smittevern.

Når Adressa ringer Operasjonssentralen for å høre om det har vært andre hendelser natt til fredag, som ikke er tvitret om, får vi opplyst at det har det ikke vært.

– Det er ikke noe mer å melde, det som har vært av hendelser er tvitret om, sier operasjonsleder Lars Hyberg.

Han sier at de er forberedt på at det kan bli mer travelt utover i uken.

– Det er meldt mye fint vær, og det bruker folk å benytte seg av. Vi er ikke bekymret, men vi er forberedt på mer aktivitet ute. Vi merket det på tirsdag når det var så fint vær at det var flere som benyttet seg av muligheten til å være ute, og samles på den måten. Men så lenge folk er flinke til å holde avstand og følge de reglene som er satt vil dette gå fint, sier han.

Fra Twitterkontoen til politiet kan vi ellers lese at de rett over midnatt fikk en melding fra et vekterselskap om en utløst alarm fra en adresse i Lillesand. Det viste seg å være en meget beruset mann fra Kristiansand som var på villspor. Han ble tatt hånd om av politiet.

Kvart over ett natt til torsdag meldte politiet om at en mann hadde revet ned et overvåkingskamera på en adresse i Gårdsveien i Arendal. Vedkommende ble anmeldt for skadeverk og ble tatt hånd om av politiet i forbindelse med beruselse.