Travelt: Politiet har hatt mye å gjøre i fylket vårt natt til søndag.

Politiloggen Agder: Vold mot jente på buss

En person er pågrepet på en buss i Kristiansand etter å ha utøvd vold mot en jente.

Hendelsen skal ifølge politiets Twitter-konto ha skjedd rett før klokken ti lørdag kveld.

Gjerningspersonen skal også ha motsatt seg pågripelsen og utøvd vold mot politiet.

Fædrelandsvennen skriver at gjerningspersonen er en mann i slutten av 20-årene som har kastet flaske mot og sparket til en jente i tenårene. Opplysningen har de fått av operasjonsleder Hans Waage i Agder politidistrikt.

– Det fremstår tilfeldig at jenta har blitt utsatt for volden. Det er ikke meldt at det skal være noen relasjon mellom dem, sier Waage.

Den fornærmede jenta skal ikke ha kommet til skade rent fysisk. Politiet oppretter sak på forholdet.

I Kristiansand ble også en annen person utsatt for vold av noen vedkommende ikke hadde noen relasjon til natt til lørdag. Hendelsen skjedde i Markens gate i Kristiansand rett før klokken fire.

– En person er slått i ansiktet uten at det har vært noen foranledning, skriver politiet.

Gjerningspersonen skal ha løpt fra stedet, mens fornærmede ble kjørt til legevakta for undersøkelse. Politiet oppretter sak på forholdet.

Det har generelt vært mye bråk rundt omkring i fylket natt til søndag ser man i politiloggen. I Mandal var det slagsmål som roet seg ned da politiet kom, og i Arendal måtte politiet trå til da en person gikk rundt og slo og sparket i flere vinduer i sentrum, ett av dem knuste vedkommende.

Det har også vært flere andre hendelser i byene på Sørlandet, hvor folk har oppført seg dårlig enten overfor andre mennesker, eller overfor politiet. Her i Grimstad er det meldt om en hendelse i politiloggen, og den ble loggført på Twitter klokken halv ett natt til søndag. Hendelsen skal ha skjedd på Landvik.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– En person innbringes fra hjemmefest etter å ha vært i klammeri med andre festdeltakere. Innlegges i drukkenskapsarrest- ingen anmeldelse, skriver politiet.