Rolig: Det har vært en rolig natt for politiet i Grimstad, men de har hatt enkelte oppdrag andre steder i fylket. Foto: Arkivfoto

Politiloggen Agder: Truet personer på utested

Politiet i Agder har ikke hatt en alt for travel natt skal man tro politiloggen på Twitter. Det er helst i Kristiansand at politiet har hatt litt å jobbe med.

Fem minutter før midnatt ble en mann bortvist fra sentrum i Kristiansand etter å ha vært truende mot andre personer på et utested. Vedkommende ble bortvist fra sentrum fram til klokken åtte fredag morgen.

Rett over klokken ett natt til fredag stanset politiet en bil i Kvadraturen i Kristiansand. Fører haddei ikke gyldig førerkort. Fører fremsto i tillegg som ruset, og ble fremstilt for utvidet prøve. Sak blir opprettet på forholdet.

Rett før klokken to natt til fredag ble en person bortvist fra Kristiansand sentrum fram til klokken åtte etter at vedkommende skal ha vært innblandet i slåssing.

Det siste fra politiloggen er en melding som kom rett før klokken ett natt til fredag, og hendelsen skal ha skjedd i Tvedestrand.

– Politipatrulje stanser bil der fører fremstår som ruset. Fremstilt for utvidet prøve. Beslag av førerkort, sak opprettes, skriver politiet på Twitter.