Rolig: Politiet i Agder har hatt litt av hvert å gjøre natt til fredag, men i Grimstad har det vært rolig.

Politiloggen Agder: Truet med hammer, en annen kjørte i 179 km/t

Det har ifølge politiet ikke skjedd noe av betydning i Grimstad i nattetimene, men andre steder i fylket har det skjedd litt av hvert.

Rett før klokken fem fredag morgen fikk politiet melding om en person som truet en annen med hammer i Tvedestrand.

– Det er ikke skade på person. Han kjørte fra stedet da patruljen ankom men ble pågrepet etter en kort forfølgelse. Han blir også anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, skriver politiet.

I Tvedestrand fikk politiet også melding om slagsmål på et utested. Det viste seg å kun være litt knuffing mellom to parter.

I Lillesand hadde UP fartskontroller torsdag kveld. Det gikk litt for fort for seg for flere. En 19-åring fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i hele 179 km/t, mens en mann i 20-årene mistet sitt førerkort etter å ha blitt målt i 144 kilometer i timen. Begge hendelsene var på E18.

Ellers melder politiet om noen andre mindre hendelser natt til fredag. Et tre hadde blåst over ende langs en vei i Lyngdal, en hest gikk i veien på Vanse, det har vært ordensforstyrrelser i Kristiansand sentrum av berusede mennesker, en større mengde drivstoff har lekket fra et kjøretøy i nedre del av Torjusheigata i Mandal, og politibåten hadde kontroll av 20 båter i Kristiansand. Der ble det utferdiget to forelegg; et for manglende redningsvester og et for manglende lanternebruk.