Travelt: Politiet har hatt nok å gjøre i natt, og har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene de har fått. Foto: Anna Torp Kvasjord

Politiloggen Agder: Storbrann på Vegårshei, bråk i Grimstad

Politiet har brukt mye ressurser på en storbrann på Vegårshei i natt. Her i Grimstad har det blitt meldt om mye bråk, men politiet har ikke hatt så mye kapasitet til å ta seg av det.

– Politiet har for det meste holdt på med denne brannen i natt, og har vært opptatt store deler av natta med den, opplyser Tone Lise Erikstad ved politiets operasjonssentral når vi ringer dem i morgentimene fredag.

Det var i halv ett-tiden natt til fredag at det kom en melding om at det var brann i en bygning på Molandsveien v/Stampholmen på Vegårshei. En gammel mølle som brukes som lager sto i brann. 26 personer er evakuert som følge av brannen, og Sørlandsbanen er stengt.

På Twitter er det ikke meldt om noen hendelser i Grimstad natt til fredag, men operasjonssentralen kan opplyse om at de har fått inn fire meldinger natt til fredag.

– Det har vært fire oppdrag i Grimstad i natt, og alt går på russen, høy musikk og ordensforstyrrelser, forteller Erikstad.

Den første meldingen kom klokken 0049, den siste kom klokken 0441. To av meldingene var fra området ved McDonalds, de andre var angående bråk ved Industriveien og ved Oddensenteret.

Operasjonssentralen opplyser om at politiet ikke hadde kapasitet til å rykke ut på alle meldingene, men når de har rykket ut har russen forsvunnet når de har kommet og det har roet seg.