Politiet har blant annet stoppet flere sjåfører som er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand natt til fredag. Foto: Anna Torp Kvasjord

Politiloggen Agder: Høner brant inne og mye ruskjøring

Det er ikke meldt om så mange hendelser i distriktet torsdag kveld og natt til fredag, men her er i alle fall politiloggen for Agder:

Risør klokka 1940: Melding om brann i et uthus på Ausland. Skal ikke være fare for spredning til andre bygninger. Ikke meldt om at det skal være personer inne i bygget. Nødetatene er på vei mot stedet.

Brannvesen og politi på stedet – full overtenning. Deler av bygget har rast sammen.

Politiet foretar avhør på stedet. Brannårsak er så langt ukjent. Seks høner har sannsynligvis brent inne, ikke meldt om personskade.

Politiet avslutter på stedet – sak vil bli opprettet og etterforskes videre.

Grimstad, klokka 2050: UP har stanset bil i Grimstad sentrum der fører mistenkes før ruskjøring. Nødvendige prøver sikres, førerkort tas i beslag og sak opprettes.

Arendal klokka 00:41: Bil kontrollert i sentrum. Mistanke om kjøring i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Funn av mindre mengder narkotika. Blodprøve sikret. Fører anmeldes. Bileier anmeldes for å ha overlatt bilen til person som ikke oppfyller vilkår for å føre den.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Lindesnes klokka 01:47. Melding om bil som har kjørt ut av veien ved Nedre Kleveland på FV461. Politiet vært på stedet og i kontakt med to personer i bilen. Ingen personskade. Mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Førerkort besluttet midlertidig beslaglagt og blodprøve sikret.