Politiet har hatt flere oppdrag i trafikken natt til fredag. Blant annet her i Grimstad.

Politiloggen Agder: Flere oppdrag i trafikken

Politiet har hatt en nokså rolig natt ser det ut til. Her er politiet i Agders Twitter-logg:

Torsdag klokken 21.04, Risør: UP har hatt trafikkontroll på E18 ved Vinterkjær. 16 bilførere fikk forenklet forelegg for fart, høyeste hastighet 91 km/t i 70 sone.

Torsdag klokken 22.28, Farsund: Melding om trafikkuhell på FV 470 ved Sunde. Bil skal ha veltet ved en rundkjøring. Politiet er på vei til stedet.

22.49: Politiet er på stedet. Bilen ligger i det ene kjørefeltet, veien er delvis sperret. Personen som kjørte bilen er ikke på stedet, vi forsøker å komme i kontakt med vedkommende.

0215: Det er foreløpig ikke oppnådd kontakt med fører av bilen. Det opprettes sak på forholdet og den etterforskes videre.

Fredag klokken 02.13, Grimstad, FV 420 v/ Molland: Bilfører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Tas med til legevakt for nødvendige prøver. Sak opprettes.

Fredag klokken 06.49, Kristiansand, Torridalsveien v/ Skråstad: Melding om trafikkulykke mellom personbil og lastebil. Involverte personer er ute av kjøretøyene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetater på vei.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Et kjørefelt er åpent på stedet. Bilberging rekvirert.