Politi: Politiet har hatt nok å henge fingrene i natt til fredag, men ingen av hendelsen har vært i Grimstad. Foto: Arkivfoto

Politiloggen Agder: Bråk, tyveri og flere ulykker

Politiet har hatt litt av hvert å henge fingrene i i fylket vårt natt til fredag.

På deres Twitter-konto har de tvitret om litt av hvert siden i går kveld.

Klokken halv tolv torsdag kveld måtte de ut til et utested i Kristiansand, etter melding om at en mann var blitt slått til.

– Ingen alvorlig skade. Politiet har hatt kontakt med partene, skriver politiet, som oppretter sak på forholdet. En person ble bortvist fra sentrum resten av natta etter hendelsen.

Klokken halv tre natt til fredag skal en mann ha blitt anmeldt for tyveri av en EL-sparkesykkel i Arendal. Det var en politipatrulje som oppdaget dette. Sykkelen var tatt fra en privat adresse.

Klokken 0118 fikk politiet melding om trafikkulykke på E39 vest for Brennåsen i Kristiansand, i vestgående løp. Det skal ha vært en kjedekollisjon hvor tre biler var involvert. Alle involverte ble sjekket av ambulansepersonell på stedet, og det var ikke meldt om alvorlige personskader.

En av bilførerne ble mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, og fikk førerkortet beslaglagt. Politiet oppretter sak.

Klokken 0441 ble det meldt om en trafikkulykke på FV457 Vågsbygdveien ved Gamle Andøyvei i Kristiansand. En bil skal ha kjørt av veien. Nødetatene kom til stedet, og en mann ble kjørt til sykehuset med ambulanse for videre oppfølging. Bilfører ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, samt uten gyldig førerkort.