Politiloggen: UP tok en bilfører som kjørte i 143 km/t på E18 i Grimstad natt til torsdag. Dette bildet er fra en annen sak. Foto: Arkiv

Politiet: Pågripelse og råkjøring

Politiet hadde nok å henge fingrene i natt til torsdag. Også i Grimstad.

Politiet måtte pågripe en mann i Grimstad natt til torsdag. Klokken 01.01 meldte de om en og beruset og truende mann i området Torvåsen. Politipatruljen ble også utsatt for trusler. Mistenkte ble pågrepet og kjørt arrest.

Høye hastigheter

Klokken 22.20 onsdag kveld tok UP nok en råkjører på E18 i Grimstad. E18. Bilen kjørte i 143km/t i 100 sone. Førerkortet ble beslaglagt.

Også i Lillesand gikk det for fort for en bilfører: UP har stanset bilfører på E18, målt til 154 km/t i 100-sone. Forholdet blir anmeldt og førerkortet blir beslaglagt i saken. Dette var rett før klokken ett natt til torsdag.

Dette er andre hendelser i regionen:

Bilbrann og utforkjøring

Lillesand klokken 00.36: Melding om bil som har kjørt av veien på fylkesvei 401 ved Høvåg. Det er ikke meldt om personskade, men det brenner i kjøretøyet.

Oppdatering: Brannen skal være slukket. Politiet gjør undersøkelser på stedet og opptar forklaring fra de involverte.Alle involverte personer blir kjørt legevakt/sykehus for sjekk. Bilfører har blåst til over lovlig verdi og blir fremstilt for legeundersøkelse. Bergingsbil er rekvirert.

I tillegg melder politiet om et par ordensforstyrrelser.