Flere oppdrag: Politiet hadde flere oppdrag de måtte løse natt til lørdag. Foto: Arkivfoto

Politiet måtte rydde opp i flere slagsmål på Agder

Politiet på Agder hadde mer enn nok å henge fingrene i natt til lørdag. De måtte både rydde opp i flere slagsmål og i en trafikkulykke.

Dette viser loggen til Agder politidistrikt på Twitter. Den viser blant annet at kvelden og natten startet med en trafikkulykke i Vennesla.

Trafikkulykke

Det var ved rundt 22.30-tiden fredag kveld at politiet fikk melding om en trafikkulykke i Vennesla. Det skulle være en moped som hadde kjørt mot en rullestol. Ambulanse og politi rykket ut til stedet.

Da de kom fram viste det seg at det ikke var alvorlige skader på noen av partene. Politiet satte også direkte i gang på stedet med å finne ut av hendelsesforløpet.

Etter en stund kunne politiet opplyse på Twitter at mopedisten hadde kjørt på rullestolbrukeren.

– Rullestolbrukeren er kjørt til akuttmottaket for en sjekk. Klaget på smerter i hode og skulder. Politiet oppretter sak på forholdet. Ikke mistanke om ruskjøring. Førerkort ikke beslaglagt, skrev de i en ny oppdatering.

Frastjålet elsparkesykkelen

Omtrent samtidig med trafikkulykken i Vennesla møtte det også opp en person på politivakta i Kristiansand. Han forklarte at han hadde blitt fratatt elsparkesykkelen sinl.

– 2 personer dyttet fornærmede og tok sykkelen. Politiet har fått en beskrivelse av gjerningspersonene og leter etter dem i sentrum, skriver politiet på Twitter.

Slagsmål

I løpet av natten måtte også politiet rykke ut både i Kristiansand og Mandal etter meldinger om slagsmål. I Mandal var det melding om slagsmål på et utested, og en vakt hadde blitt tildelt et slag. I Kristiansand dreide det som om at en person skallet ned en annen person, men her viste det seg at vedkommende ikke ble skadet.

Politiet måtte også rykke ut til sentrum av Kristiansand for å pågripe en person for skadeverk på kjøretøy, samt ordensforstyrrelser.

Fremsatte trusler

Ved firetiden på morgenkvisten natt til lørdag måtte også politiet i Kristiansand pågripe en person etter at han fremsatte trusler mot en annen person.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Personen forsøkte å unndra seg politiet, men ble pågrepet etter et hundesøk. Pågripelsen foregikk uten dramatikk, skriver altså Agder politidistrikt på Twitter.