Stakk fra politiet: Politiet måtte onsdag kveld stoppe en bil som kjørte altfor fort på E18. Det viste seg at bilen var stjålet. Foto: Gro A. Berg

Politiet i Agder: Stjal bil og stakk fra politiet

Fire unge personer stjal først en bil i Lillesand, før de kjørte altfor fort på E18 og stakk fra politiet da de ble oppdaget.

Det har vært en ny, veldig rolig natt for politiet i Agder, og ifølge både loggen på Twitter, og politiets operasjonsleder torsdag morgen, har det vært svært stille. Og særlig i østlige deler av fylket og i Grimstad. Der har det ikke vært noe å skrive om natt til torsdag.

Stjal først en bil

Men onsdag kveld måtte politiet rykke ut. Det begynte da i Lillesand. Rett før klokka 21.00 måler politiet en bil til å kjøre i 154 km/t på E18 ved Gaupemyr. Bilen stikker så av fra politiet, og politiet har en kort forfølgelse av bilen. De finner så bilen igjen på Lillesand idrettsplass, punktert på begge framhjulene. Da politiet kommer til stedet stikker så fire unge personer fra bilen.

Fikk kontroll på personene

Etter en stund kan politiet fortelle i en ny melding at de har kontroll på to personer som har vært med i bilen.

– Vi har også grunn til å tro at bilen er stjålet, skriver politiet på Twitter.

Enda litt senere oppdaterer politiet med at en patrulje i Lillesand har kontroll på en tredjemann også, før de til slutt får kontroll på sistemann.

Melding om arbeidsulykke

Litt senere natt til torsdag rykker både politiet og ambulansen ut til Gismerøya i Mandal. Der har de nemlig fått melding om en arbeidsulykke.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Person som skal ha falt i trapp. Ukjent skadeomfang, skriver de først på Twitter.

Litt senere oppdaterer de meldingen med at involverte skal ha falt fra en krakk.

– Er kjørt av ambulanse og sjekket ut på legevakt. Skal ikke være personskade. Politiet oppretter ikke sak, skriver de til slutt.