Diverse: Politiet i Agder måtte ordne opp i flere ulike oppdrag onsdag kveld og natt til torsdag. Foto: Gro A. Berg

Politiet i Agder: Fartskontroll, husbråk og nytt tilfelle av «ring på og stikk»

Politiet har hatt noen oppdrag de måtte hanskes med natt til torsdag, men det var ikke av de mest alvorlige tilfellene.

Dette går i hvert fall fram av loggen til Agder politidistrikt på Twitter. Onsdags kveld startet med en fartskontroll på fylkesvei 42 i Froland. Der ble resultatet at fire bilførere fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort.

– Høyeste hastighet ble målt til 89 km/t i 70-sonen, skriver politiet på Twitter.

Husbråk

Klokka 23.30 måtte de rykke ut på en melding om husbråk på en privat adresse i Kristiansand. Her var det en mann og ei kvinne som hadde kranglet.

– Politiet har vært på stedet. Partene er pålagt å ikke oppsøke hverandre og å holde nattero. Politiet oppretter sak på forholdet, står det i loggen.

«Ring på og stikk»

Klokka 02.25 kom den eneste meldingen fra Grimstad i løpet av kvelden og natta.

– Da fikk politiet inn melding om at noen hadde ringt på en dør på et hus i området Sømsveien/ Haugenesveien på Fevik. Da eier kom for å åpne var det ingen der. Politiet reiste ut for å sjekke saken, men fant ingen da vi kom ut til området, forteller operasjonsleder Eyvind Formo ved Agder politidistrikt til Adressa.

I Arendal ble en mann anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand og dretter ble førerkortet beslaglagt. Hendelsen skjedde klokka 04.00 natt til torsdag.

Og i Hægebostad kom det klokka 04.39 inn melding om en elg som var blitt påkjørt på fylkesvei 43 Lygnaveien nord for Birkeland. Her er viltnemnda varslet, står det også i loggen.

Løsnet brannslukningsapparat

Til slutt fikk politiet klokka 04.42 melding om en mann som løsnet brannslukningsapparat i Vågsbygdporten i Kristiansand. Politiet reiste ut til stedet, og mannen ble så anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

– Viser det seg også at noe er ødelagt i tunnelen blir han anmeldt for skadeverk også, skriver Agder politidistrikt.