Stille: Politiet på Agder, her representert ved en lokal patrulje, har ikke hatt mange oppdragene natt til onsdag. I alle fall ikke av typen som offentliggjøres. Foto: Baard Larsen

Politiet: – Har jeg glemt å trykke på enter?

Operasjonssentralen ved Agder politidistrikt hadde tidlig onsdag morgen, ikke tvitret om ett eneste oppdrag gjennom natten. Noe som var en tastefeil.

Når Adressa ringer operasjonsleder klokken 6.59, og spør om det virkelig ikke har skjedd noe i hele natt, er svaret kjapt:

– Har jeg glemt å trykke enter? Jeg la ferdig en tweet her. Nå er den i alle fall ute. Ut over denne har det ikke skjedd noe, forteller operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane ved Agder politidistrikts operasjonssentral.

Meldingen om kom ut klokken 7, lød: Kristiansand, Vestheiene, melding om innbrudd og tyveri fra butikk. Politipatruljer har vært på stedet. Ingen pågrepet så langt. Sak opprettes.

– Det er nok en natt som har vært rolig, og det er ikke noe spesielt at dette skjer. På høsten blir det av og til noen rolige vakter, og blir det regn, så blir det nok fortsatt rolig, forklarer operasjonsleder Kleivane.