Rolig: Fram til rundt midnatt var politiet opptatt med en væpnet aksjon i Lillesand. Etter den tid har det vært relativt stille på Agder. Foto: Baard Larsen

Politiet fikk flere klager på støy fra russen i natt

Operasjonsleder Eyvind Formo ved Agder politidistrikts operasjonssentral har gjennom natt til onsdag flere ganger meldt om støy i natten. Fra russen.

Fram til noe før midnatt, var en stor del av den operative styrken til Agder politidistrikt opptatt i Lillesand. Her var det væpnet politiaksjon, der en mann ble pågrepet etter en trusselsituasjon rundt 23.30.

Etter den tid, er det stort sett klager på russens aktiviteter som har preget oppdragslisten operasjonsleder Eyvind Formo har tvitret. Adressa er kjent med at også i Grimstad er russen hørt, men det er ikke kommet inn klager på russen til politiet.

– En rolig natt for Grimstads del. Her har vært klager på russens støy fra Tvedestrand, Arendal og Kristiansand, som har blitt løst på stedet, men intet fra Grimstad, forteller oppdragsleder Arve Myklebust ved Agder politidistrikts operasjonssentral rett før klokken 7. Operasjonsleder Formo var da opptatt i forbindelse med vaktbytte, så Myklebust tok seg av pressetelefonen.

Her er det oppdragene som er kommet gjennom natten på Twitter:

Arendal. Kl. 2330. Klager på høy musikk fra russ ved Stoa som spille høy musikk som forstyrrer nattero for naboer. Var borte da politiet var i området.

Kristiansand. 2340. Melding om to jenter som forstyrrer ro og orden inne på et serveringssted i sentrum. De dro fra stedet før politiet ankom.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Kvinesdal. Kl. 0008. Bil stoppet ikke for kontroll. Politiet har lett etter bilen uten resultat.

Arendal. Kl. 0013. Melding om høy musikk fra området Saltrød som forstyrrer nattero. Politiet har vært i området uten å finne noen som spiller musikk.

Lyngdal. Kl. 0015. En grevling er påkjørt på fv. 43 ved Havikmyra. Vegtrafikksentralen varslet.

Arendal. Kl. 0113. Melding om at noen har hørt noen som har ropt og skreket i området Strømsbuåsen. Politiet har snakket med noen personer i området som kan være aktuelle. Ikke funnet noen som har behov for hjelp.

Tvedestrand. Kl. 0134. Klager til politiet om at russen spiller høy musikk fra området Grenstøl som forstyrrer nattero for naboer. Det var en del russ samlet med kjøretøy på området. De forlot stedet etter hvert.

Kristiansand. Kl. 0400. Klager på russen som er ved Avenyen og spiller høy musikk. Forstyrrer nattero for naboer. Politiet var forbi stedet noe senere og da var det ingen der.