Ute: Politiet måtte til Groos natt til fredag, etter melding om fyllefest på stedet. Her fra et tidligere oppdrag samme sted. Foto: Baard Larsen

Opp mot 40 ungdommer på fest på Groos i natt

Det ble en del klager inn til politiet i løpet av natten. ettersom flere og flere ungdommer samlet seg på Groos for å feste torsdag kveld.

Det var klokken 23.11 på kvelden Kristi Himmelfartsdag at operasjonsleder Miriam Stausland ved Agder politidistrikts operasjonssentral kunne melde om at politiet måtte ta seg en tur på Groos.

– Politiet har vært på Groos etter melding om ansamling av ungdommer. Ca 40 personer på stedet. De er nå i ferd med å gå fra stedet, meldte Stausland i en Tweet.

Fredag morgen kan operasjonsleder Tom Einar Gausdal ved Agder politidistrikts operasjonssentral i 6.50-tiden fortelle at den første meldingen om støy kom tidligere på kvelden. Gausdal overtok som operasjonsleder klokken 23.30.

– Jeg satte i gang søk i PO med en gang jeg så du ringte. Foruten skadefelling av gås, har jeg siden jeg overtok, kun en påkjørt grevling i loggen for Grimstads del, sier Gausdal.

– Når det gjelder ditt spørsmål om Groos, så kom den første meldingen om fyll og mindreårige som var beruset, i 22-tiden. Da skal det ha vært 20-30 stykker på stedet, ifølge melder, forteller operasjonslederen videre.

– Da en patrulje ble frigjort, og sendt til stedet, var festen i ferd med å avsluttes. Det ble anslått at opp mot 40 personer/ungdommer var på stedet. Fredag er jo skolefri for mange, så det kan kanskje være årsaken til at flere var på stedet, undrer Gausdal.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Politioperativt register (PO) er politiets vaktjournal og oppdragshåndteringsverktøy, som gir en fortløpende og døgnkontinuerlig oversikt over alle operative hendelser og tilgjengelige ressurser i et politidistrikt.

Les også
Stakk av fra politiet på E18 - funnet av politihund