Daglig leder: Steinar Omnes er ny daglig leder i i4Helse. Han starter opp i jobben den 12. august. Foto: UiA

Ny daglig leder: Går fra sykehuset til I4Helse

Steinar Omnes er ansatt som som ny daglig leder i I4Helse AS.

Omnes kommer fra stillingen som fagansvarlig for innovasjon ved Sørlandet sykehus.

– Jeg er trygg på at Omnes med den bakgrunn, erfaring og ambisjoner han har for selskapet kan være med på styrke selskapets posisjon og betydning for bærekraftige og helseteknologiske løsninger i fremtiden, sier styreleder Ann Camilla Schulze-Krogh i en pressemelding torsdag.

Steinar Omnes er utdannet innenfor økonomi og forretningsutvikling og har tidligere arbeidet innen både offentlig og privat sektor i regionen. På Sørlandet sykehus har Omnes vært ansvarlig for innovasjonsstøtte til sykehusets ansatte i samarbeid med eksterne offentlig og private aktører.

Omnes har fulgt i4Helse fra sykehuset siden oppstart og har hatt kontor i i4Helse-bygget.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven med å synliggjøre og realisere nytteverdien i4Helse AS vil ha for aktører innen helsetjenesten, akademia og leverandørmarkedet i helsenæringen, sier Omnes.

– Som aktiv pådriver for etableringen og aktiv bruker av i4Helse AS via mitt arbeid i SSHF, er jeg utrolig glad for muligheten til å nå kunne påvirke i enda større grad hvordan I4Helse AS kan bidra til morgendagens helsetjenester, sier Omnes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Starter i august

I4helse AS eies av UiA og forvalter bygget som rommer en boligsimulator, laber og utstyr for testing og pilotering av helseteknologi, og det er en viktig del av universitetets forskningsinfrastruktur.

Steinar Omnes tiltrer stillingen som daglig leder 12. august 2022.