Gikk så det suste: Det var her, på E18 på Omresletta, at politiet oppdaget den hasardiøse motorsyklisten lørdag kveld. Foto: Arkivfoto

Motorsyklist brukte 10 minutter fra Grimstad til Kristiansand

Til tross for flere forsøk på å stoppe motorsyklisten, klarte ikke politiet det. Føreren suste i stedet på E18 fra Omresletta til Kristiansand i opp mot 200 km/t.

– Det var forskjellige hastigheter, og opp mot 200 kilometer i timen på enkelte strekninger.

Dette forteller politistasjonssjef Terje Gundersen ved Grimstad politistasjon til fvn.no (krever abonnement), som først skrev om saken mandag

Lørdag kveld

Den hasardiøse kjøringen fant sted lørdag kveld. Vedkommende ble først observert på E18 på Omresletta i Grimstad. Klokka var da rundt 21.31, og motorsyklisten var på vei vestover. Det var en UP-patrulje som oppdaget føreren.

Ifølge avisen tok det bare 10 minutter før motorsyklisten dundret inn i Kristiansand, og baserer dette på avisens egne livekameraer fra byen.

Hvis man følger de vanlige fartsgrensene, skal denne strekningen normalt ta 30 minutter, men denne kvelden tok det altså bare 10.

Stakk fra flere patruljer

Motorsyklisten stakk også fra flere politipatruljer underveis som prøvde å følge etter føreren.

Ifølge Terje Gundersen ble det tatt målinger av motorsyklisten både på Omresletta, ved Gaupemyr i Lillesand og ved Dyreparken i Kristiansand.

Politiet fulgte motorsyklisten helt til Mandal, men hadde bare sporadisk kontakt. Der ble motorsyklisten observert av en annen politipatrulje.

Ennå ikke funnet

Til tross for flere forsøk fra politiet på å få vedkommende til å stoppe, lyktes det ikke politiet, ifølge avisa.

De har heller ikke kommet i kontakt med vedkommende mandag ettermiddag.