Måtte pågripes: Politiet i Grimstad måtte pågripe en mann etter at han truet dem natt til lørdag. Dette bildet er fra en tidligere episode der en annen ble pågrepet. Foto: Illustrasjonsfoto

Måtte pågripe en mann som truet politiet

Politiet måtte pågripe en mann i Grimstad etter at han truet politiet.

Politiet i Agder har hatt litt å jobbe med natt til lørdag, og like over klokka 02.00 måtte de innbringe en full og kranglete person i Grimstad. Vedkommende ble så satt i arresten.

Så, ved 03.30-tiden, måtte de pågripe enda en beruset mann i sentrum av Grimstad.

– Han blir anmeldt for å ha fremsatt trusler mot politiet, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Trusler også i Kristiansand

Utover dette har hadde de et likt tilfelle i Kvadraturen i Kristiansand ved 22.00-tiden fredag kveld. Også der måtte de kjøre en person i arresten.

– Anmeldes for trusler og vold mot politiet, skriver politiet på Twitter.

Klokka 22.03 måtte politiet i Kristiansand pågripe en person som angrep en vekter i sentrum.

– Vedkommende anmeldes også for å ha utøvd vold mot politiet, skriver politiet.

Bortvist

Ved midnatt ble to personer bortvist fra sentrum av Kristiansand på grunn av beruselse, og en av dem anmeldes for urinering på offentlig sted.

Like etterpå., klokka 00.25, ble en person bortvist fra et utested i sentrum av Kristiansand etter å ha oppført seg ufint i køen.

I løpet av kvelden og natten har politiet også hatt en promillekontroll på Marnarveien i Lindesnes. Her ble 23 biler kontrollert og ingen av dem fikk noen reaksjoner fra politiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Klokka 01.25 var det et trafikkuhell på Vesterveien i Kristiansand. En trailer og en personbil var involvert, men dette viste seg etter hvert å ikke være en politisak. Partene fylte dermed bare ut en skademelding, skriver politiet på Twitter.

Var ikke så mange ute

Operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt forteller til Adressa lørdag morgen at det ikke kom inn meldinger om at det var så veldig mange folk ute på byen verken i Arendal eller lenger øst i politidistriktet, uten at hun kan si noe eksakt om Grimstad. Lenger vest var det også rolig, men det var en del folk ute i Kristiansand.

– Men selv om det var del folk ute i Kristiansand, var det god stemning her, sier hun til Adressa.