Hentet: En fest måtte i natt avsluttes. I et annet oppdrag ble det transportoppdrag. Her patruljen i en annen forbindelse. Foto: Baard Larsen

Måtte dempe studentfest i de sene nattetimer

Både tirsdag kveld og natt til onsdag har det vært noe å gjøre for politiet i Grimstad og Agder ellers.

Tirsdag kveld var politiet ute på et oppdrag i området Arendalsveien/Biesletta. Noe før klokken 21 ble en politimann observert ved busstoppet i J. m. Uglandsvei, rett før avkjøringen til Fjæresvingen. Vedkommende hadde vært på et oppdrag sammen med andre polititjenestemenn i området.

Grunnet samtidskonflikter med en rekke andre oppdrag på kvelden, hadde ikke operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane ved Agder politidistrikts operasjonssentral kapasitet til å gå i detaljer på saken. Men sier at det skal ha vært noe som ble oppfattet som krangling.

Mye assistanse

– Det stemmer at her har vært veldig mange assistanseoppdrag for helse de siste døgene. Og at det var en del også i går. Natten har heldigvis vært relativt rolig, forteller avtroppende operasjonsleder Lars Hyberg til Adressa klokken 6.45 onsdag morgen.

Av hendelser fra Grimstad siden midnatt har Hyberg meldt om at de klokken 1.40 kom inn melding om høy musikk og festbråk i Dalveien.

– Patruljen var på stedet, og har gitt pålegg om å avslutte festen. Etter hva jeg forstod, var det snakk om en studentfest, som holdt på litt lenge, forteller han.

Uavklart

– Når det gjelder oppdraget i Grimstad tirsdag kveld, som du spør om, så ble det for mange på bilen når en person skulle bli med politiet. Tjenestemannen stod derfor og ventet på en annen patrulje, sier operasjonsleder Hyberg videre.

– Men det er ikke opprettet noen sak, og slik jeg tolker det som er skrevet, så har en person vært kjeftende og kommet med ikke pene utsagn mot en annen person. Og kan ha blitt oppfattet av andre som en krangel, legger operasjonslederen til.

– Dette skjedde i enden av Arendalsveien, ikke langt unna der du observerte en politimann som så ut som om han ventet på bussen. Og i det aktuelle tidsrommet. Noe mer på saken har jeg ikke, avslutter operasjonsleder Lars Hyberg.