Stiller: To av deltakerne til Idretten skaper sjanser, som sykles over 100 mil på en uke i sommer, møter for å fortelle om turen. Foto: Privat

Inviterer til foredrag med «Idretten skaper sjanser»

Torsdag formiddag inviteres det til et gratis foredrag der Idretten skaper sjanser, er tema.

Det er Rasteplassen, Gatelaget Jerv, LPP, Angstringen, Mental Helse og Jobbsentralen Grimstad kommune som står som arrangører.

Foredraget, som er gratis, er ved Morten Nyborg og Liv Ekeberg fra Idretten skaper sjanser. Som tidligere er samlingen i Misjonskirkens lokaler i Grooseveien 36.

Inviterer: Jobbsentralens Rubi Seim Amodei, Tommy Runar fra Gatelaget Jerv og Rasteplassens Karin Haugnes er klare med nok et foredrag. Foto: Baard Larsen

– Møt og lær av Idretten Skaper Sjanser, idretten i samskaping med det offentlige hjelpeapparatet. Gjennom foreningen Idretten Skaper Sjanser har mange rusavhengige fått en friskere og sterkere hverdag med likesinnede i idrettens fellesskap, står det i pressemeldingen fra arbeidsleder Rubi Seim Amodei ved Jobbsentralen.

– Hvordan samarbeider de med det offentlige hjelpeapparatet, andre frivillige organisasjoner og Idretts-Norge? Møt foreningens gründer og daglig leder Morten Nyborg, se film fra sommerens eventyr der 22 rusavhengige syklet nær 100 mil på ei uke, og møt to av utøverne som forteller hvordan deres liv er totalt forandret, forteller hun videre.

– Samtalene ledes av kommunikasjonssjef Liv Ekeberg i Idretten Skaper Sjanser. Det vil bli god anledning til å stille spørsmål fra salen. Håper å se deg i Grooseveien 36, Misjonskirkens sine lokaler. Ta med deg en venn, nabo eller kollega. Dette blir et spennende foredrag som passer for alle, avslutter Amodei.