Lisa Børud har besøkt Fevik skole og hatt konsert for elever og ansatte på Fevik skole flere ganger. Nå har hun spilt inn en videohilsen til elevene.

Kjendis-hilsen til elevene: – Ta vare på hverandre

Artistene Lisa Børud og Ginobless har filmet seg selv og sender sin hilsen til alle elevene.

Fevik skole har i mange år samarbeidet med artistene Ginobless og Lisa Børud.

Artistene har tidligere vært dommere i Feviks talenter, en og ved flere anledninger hatt konserter på skolen. Nå kommer de med hver sin hilsen til elevene.

– Hei Fevik skole, takk for sist. Det var veldig gøy å være på besøk hos dere. Jeg håper dere har det bra, det jo en veldig spesiell tid vi er inne i. Jeg håper dere tar vare på hverandre, sender meldinger, Facetimer og ringer hverandre. Og at dere gjør leksene og det dere skal på hjemmeskolen, så ses vi snart igjen, sier Fevik-artist Lisa Børud i hilsenen til elevene.

Musikkartisten Ginobless har også en hyggelig video til elevene:

– Fevik skole, ønsker dere en god dag og en god uke. Nå som det er koronavirustider og folk er i karantene. Flere føler seg nok ensomme og alene. Vit at det finnes noen å snakke med der ute. Man har Alarmtelefonen (116 111) og snakkompsyken.no og familie og venner. Hvis du har det tøft, ikke vær redd for å ta kontakt.

– Og til deg som har det greit og nyter fri fra skolen og har gode venner å prate med. Kanskje du i dag kan ringe til en som du vet ikke har så mange eller en god venn å prate med. Gi hverandre respekt og send et smil til en som fortjener et smil i dag. Vær gode med hverandre, sier Ginobless til elevene.

Fevik skole har også opprettet en hjertetelefon der elevene kan ringe sosiallærer Julie.

Ring til meg om du trenger noen å snakke med! Telefonnummeret mitt er 920 87 430 og du kan ringe mellom kl 9 og 14, skriver Julie Fosse Nysæter på skolens hjemmeside.

Konsert: Artisten Ginobless (Jan-Erik Gino Mæland) har flere hanger hatt konsert på Fevik. Nå har han og musiker Lisa Børud spilt inn hver sin hilsen til elevene i disse spesielle koronatider. Foto: Camilla Hovstø