Innsendt bidrag: Det er to oppsetninger av «Jul i Prøysenland» lørdag ettermiddag. Dette blir en gøyal helg med mye liv og røre, og vi håper at mange kommer og deler opplevelsen av ungdommelig spill, både teater og musikalsk, sammen med oss.

Mye humor og god musikk

Vi ønsker alle velkommen til Jul i Prøysenlandav Hilde Olausson. Forestillingen spilte for fulle hus på Trøndelag Teater tre år i strekk, og er full av sanger og musikk – med både kjente og mindre kjente tekster fra Alf Prøysens store repertoar.

En juleforestilling som passer for hele familien – også til de aller minste. Her får dere se og høre flotte musikk og teaterelever og vi garanterer super julestemning til dere alle!

Familien Plassen

«Jul i Prøysenland» handler om familien Plassen som består av mor, far og fire barn. Tvillingene Alf og Hans er eldst og kan mest, så er det Esther på fem et halvt, som er god til å tegne og skrive, og Lillebror Jo. Jo vil hjelpe til og klare alt selv, men søsknene hans sier at han er for liten. Det er mye å gjøre før jul, far er på arbeid, og mor kan ikke rekke alt selv.

Til sist ser hun ingen annen utvei enn å la Jo gå ned til butikken for henne, alene. Det har han aldri gjort før. Dette er en historie om en travel dag før jul, hvor ikke alt går etter planen, skildret med mye humor og god musikk.

Forestillingen spilles av SpotOn, som består av de eldste teaterelevene ved Grimstad kulturskole. Bandet består av musikkelever, og de yngste teaterelevene fra 2. til 4. klasse deltar også. Dette blir gøy!

Inger-Helen Kilsti, Teaterlærer