– Vi har hatt enkelte oppdrag, som er knyttet til ordensforstyrrelse, men det har vært i Kristiansands- og Farsundsområdet. Og noen få meldinger fra Arendal, forteller Kleivane rett før klokken 7 mandag morgen.

– Patruljene har meldt om at det har vært mye folk ute på byen, men ikke noe spesielt å melde fra Grimstad. En natt på det jevne, legger operasjonslederen til.

Operasjonsleder: Ole Bjørn Kleivane. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

I Kristiansand har det blant annet vært flere slåsskamper, der en av kampene endte med to personer på legevakta. Dette var i 2-tiden i natt, og en person ble pågrepet.

To timer senere ble en mann pågrepet, siktet for innbrudd og tyveri i løpet av natten. Også dette i Kristiansand, hvor det var ytterligere to ordensforstyrrelser gjennom natten.

I Arendal var det ordensforstyrrelse og forsøk på å slå til en annen mann, som gjorde at to personer gjennom natten fikk beskjed om å gå hjem fra byen.

I nattetimene har det vært knuffing i et tilfelle, og en gryende slåsskamp i et annet tilfelle, som medførte at to menn i hver av hendelsene, måtte forlate sentrum.