– Det har vært litt å rykke ut på, forteller operasjonsleder Miriam Stausland til Adressa. I Grimstad var det klammeri i sentrum, men det ble løst på stedet. En kvinne blir anmeldt for drikking på offentlig sted.

Klokken 23.54: Kvinne anmeldes for drikking på offentlig sted, bortvist fra sentrum, skriver politiet på Twitter.

Det har vært mye folk på utestedene i distriktet, flere personer er bortvist pga. beruselse og ufin oppførsel. Politiet har også mottatt flere klager på høy musikk og feststøy, vi har dessverre ikke hatt kapasitet til å følge opp alle, skriver politiet klokken 06.11 på Twitter.

Rykket ut til brann

Opplandsveien v/Nautenes, kl. 20.24: Nødetatene rykker ut etter melding om brann i enebolig. Brann fremme etter kort tid, finner ingen tegn til brann.

Sjekket gjennom huset, trolig snakk om falsk alarm. Ingen tegn til brann. Nødetatene drar fra stedet, opplyser politiet på Twitter.

Klammeri og promillekjøring

Resten av fylket har vært preget av festbråk og ufin oppførsel.

Arendal kl. 00.30: Politiet har bortvist en person fra sentrum pga. kranglete og ufin oppførsel på utested.

Kristiansand kl. 23.23: Politiet kom over et slagsmål mellom to personer i sentrum. Fornærmede avhørt på stedet og kjørt legevakt for sjekk. Mistenkte ønsket ikke å forklare seg, bortvist fra sentrum.

Arendal kl. 23.08: Politiet har pågrepet en person for besittelse av narkotika, anmeldes også for kjøring i påvirket tilstand.

Brann i boligblokk

Klokken 23.37 rykket nødetatene ut til en boligblokk i Slettheiveien etter melding om brann.

Det brant i første etasje og 6 personer kjøres sykehus for sjekk etter å ha pustet inn røyk. Totalt 65 personer evakuert. Brannårsak ukjent, skriver politiet på Twitter.