I sum har det vært en natt i Grimstad med flere oppdrag, enn hva som har vært snittet den siste uken. Det viser en gjennomgang av politiets oppdragslogg, signer operasjonsleder Eyvind Formo og oppdragsleder Vegard Heyn.

Rett før klokken 21.30 stilte en UP-patrulje seg opp på Biesletta, og startet en laserkontroll. En time senere kom enda en patrulje, og ble med på kontrollen.

– UP har hatt trafikkontroll på FV420 Arendalsveien ved Biesletta. 13 bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet 64 km/t i 50 sone, kunne operasjonsleder Formo melde senere på natten.

– Den siste patruljen reiste fra stedet rundt klokken 00.30, så da var kontrollen avsluttet, tilføyer Heyn.

Aktive: Onsdag kveld og natt til torsdag hadde UP kontroll på Biesletta. Her fra en tidligere laserkontroll i samme område. Foto: Arkiv/Baard Larsen

Fra Apotekergården kunne Formo berette at det kom melding klokken 23.50. om en gjest som forstyrrer ro og orden.

– Han vil ikke forlate utestedet etter å ha vært ufin mot andre gjester og ansatte. Politiet har vært på stedet og mannen forlot stedet, kan Formo melde.

Så var det nok en gang meldinger om støy fra russen. Flere steder på Agder har det vært klager gjennom natt til torsdag, også fra Grimstad. For kvart på ett i natt spilte russen så høy musikk i Vesterled, at naboer tar kontakt med politiet da de ikke får sove.

– Politiet tok turen til stedet og da vi ankom var ikke lydnivået så høyt. Russen kjørte videre etter en stund, forteller operasjonsleder Eyvind Formo, som 20 minutter senere får klage fra yrkessjåfører ved Brønningsmyr som ikke får sove grunnet russens støy.

Lauvstø: Mannen som skal ha forsøkt seg på boliginnbrudd, skal ha vært i området i midten av bildet. Foto: Martin Haugen

– Kl. 0553. Melding om at en mann snoker i området Lauvstø og trolig hadde gjort et forsøk på innbrudd i en bolig. Forholdet hadde skjedd noe tidligere i natt. Politiet har vært i området og lett etter mannen uten resultat, lyder det siste oppdraget i loggen torsdag morgen.

– Dette skal ha skjedd noe tidligere, rundt 40 minutter før politiet fikk melding. Det er en fordel å få tidligere melding, slik at vi raskere kan sende en patrulje for å undersøke saken, sier oppdragsleder Vegard Heyn.

– For øvrig kom det inn melding rett over midnatt, fra Bergemoveien. Her skal det ha gått to personer og lyst inn eller på, boliger i området, med en lommelykt. De to personene forsvant på en sykkel før politiet kom til stedet. En patrulje ble dirigert til stedet, men fant ingen i området, avslutter Heyn med, om natten i Grimstad.