– Det er stort sett bare kjøringen i Vesterled, som kom i vaktbyttet i natt, som er å melde om fra Grimstad. Det har vært en stille natt, sier operasjonsleder Andersen til Adressa rett før klokka 7 onsdag morgen.

#Grimstad. Politiet har stanset bilfører ved Vesterled. Innehar ikke gyldig førerkort. Anmeldes, lød meldingen på Twitter klokken 23.34 tirsdag kveld.

– Jeg kan bekrefte at bilføreren er en mann i slutten av tenårene, svarer operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen på vårt spørsmål omkring dette.

Videre ble det litt over klokken 6 onsdag morgen, meldt om trafikkulykke i Risør.

#Risør. Politi og ambulanse rykker ut til melding om trafikkulykke Lagveien ved Toskeberg. En bil med en fører involvert. Skal være våken og ute av bilen. Uavklart skadeomfang. Bilen skal stå delvis i veibanen, men biler kan passere. Bilberger er rekvirert, tvitret operasjonsleder.

– Her er det besluttet førerkortbeslag på §3, vegtrafikklovens bestemmelser om uaktsom kjøring. Bilførere sier det har vært lav fart, og han var oppegående, men sjekkes ut av helse, oppdaterer Andersen på den biten.