Det går fram av politiloggen fra Agder politidistrikt på X. Og en av disse hendelsene var i Grimstad.

Det var klokka 03.40 at politiet fikk melding om et rådyr som var påkjørt og som døde etter dette på E18 ved Inntjore. Politiet skriver at Veitrafikksentralen ble varslet etter hendelsen.

Enda et dødt rådyr

Men dette var som sagt ikke det eneste rådyret som fikk en slik ublid skjebne denne natten. Det samme skjedde også litt tidligere på natten, ved Åros i Søgne. Klokka 00.17 fikk politiet melding om et rådyr som hadde blitt påkjørt og som hadde dødd ved Gamle Årosvei/ Langenesveien. Også her ble Veitrafikksentralen varslet.

Utover dette ble en kvinne anmeldt i Kristiansand klokka 22.30 onsdag kveld. Dette for å ha kjørt med bil i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort.

Klokka 01.00 ble enda en bilfører i Kristiansand, denne gangen en mann, anmeldt for kjøring med bil uten gyldig førerkort.

Hadde vært ufin

En time senere, klokka 02.08, ble en mann innbrakt til politiet i Kristiansand og anmeldt for å forstyrre ro og orden i sentrum.

– Han hadde vært ufin verbalt og dyttet til vakter på et utested, skriver politiet på X.

Og i morgenrushet torsdag fikk en bil klokka 06.35 stans på Vesterveibroa i Kristiansand i retning vest. Dette skapte redusert fremkommelighet og kø på stedet.

– Bilberger er varslet, skriver politiet på X.